Noi Suntem

Producatori si Distribuitori de Fete de masa, Servete, Runnere de unica folosinta – Marca Ubella

Oferim

O gama larga de modele de fete de masa, traverse si servete de unica folosinta pentru o ambianta eleganta si deosebita

Natural

Produse cu utilizare limitata sunt obtinute prin prelucrarea fibrelor naturale si sintetice, fara utilizarea de adezivi sau aditivi

despre-ubella
despre-ubella

Desi “tesute” din fibra de celuloza (in amestec cu vascoza si poliester), fiecare dintre componentele seturilor de masa “Ubella” are finetea materialului textil, rezistenta unei panze de in si puterea de absorbtie a bumbacului, fiind practice si intotdeauna curate.
Ambientul localului sau a casei dumneavoastra poate fi lesne diversificat printr-un aranjament diferit in fiecare zi, in ton cu mobila si celelalte elemente decorative.
“Mise en place”-ul este velatura unei calatorii gastronomice

O gama larga de modele de fete de masa, traverse si servete de unica folosinta pentru o ambianta eleganta si deosebita. Solutia perfecta pentru fiecare zi!

Asortati culorile calde, pastelate iar mesele vor fi intotdeauna elegante si deosebite. Clientii sau oaspetii, cu siguranta vor aprecia aceasta solutie unica.

Logo UBELLA

Produse cu utilizare limitata marca Ubella, sunt obtinute prin prelucrarea fibrelor naturale si sintetice, fara utilizarea de adezivi sau aditivi. Datorita procesului de imprimare, textura produsului finit rezultat este asemanatoare unui material textil.
Materialul folosit pentru obtinerea produsului finit are in compozitie 3 elemente: fibre de celuloza, vascoza si poliester.
Avand in vedere ca fibra de celuloza este elementul de baza in procesul de fabricatie al produselor, gradul de absorbtie al lichidelor este foarte ridicat.
Aspectul moale, cu proprietati asemanatoare fibrei de bumbac este generat de vascoza (fibra chimica artificiala obtinuta din celuloza regenerata).
Aceasta caracteristica se datoreaza utilizarii intr-un procent redus (maxim 8%) a poliesterului in procesul de fabricatie al suportului.